Zavod

Prosta delovna mesta v Zavodu sv. Stanislava

V Zavodu sv. Stanislava iščemo nove sodelavce na različnih področjih. Na tem mestu so zbrani vsi aktualni razpisi prostih delovnih mest.

Razpis za prosta delovna mesta koordinatorja dejavnosti

Priložnost za nove izzive v Zavodu sv. Stanislava! Tudi za študente! Iščemo več novih sodelavcev za delovno mesto koordinator dejavnosti. Če želite postati del dinamične in ustvarjalne ekipe, ki organizira in koordinira raznolike aktivnosti, je to priložnost za vas!

Razpis za prosto delovno mesto vzdrževalca

Zavod sv. Stanislava razpisuje prosto delovno mesto vzdrževalec.

Razpis za prosto delovno mesto računovodje

Zavod sv. Stanislava razpisuje prosto delovno mesto računovodje VI (m/ž) s predvidenim pričetkom dela 1. 9. 2024.

Razpis za prosto delovno mesto kuharja

Zavod sv. Stanislava razpisuje prosto delovno mesto kuharja (m/ž).

Razpis za izvajanje prilagojenega prevoza dijakov z odločbo opredeljenih kot težje ali težko gibalno oviranih v šolskem letu 2024/2025

Prevoznik bo v šolskem letu 2024/2025 izvajal prilagojeni prevoz dveh težje ali težko gibalno oviranih dijakov, na relaciji Ljubljana Črnuče – Ljubljana Šmartno – Ljubljana Šentvid in Ljubljana Šentvid – Ljubljana Šmartno – Ljubljana Črnuče, od kraja bivanja do kraja šolanja dijakov in nazaj. Prevoz mora biti prilagojen šolskemu urniku in potrebam dijakov. Prav tako bo opravljal prevoz dijakov v skladu s šolskim urnikom v kraj izven kraja šolanja v okviru šolskih dejavnosti in ekskurzij, ki so za dijaka po šolskem programu obvezne.

Veselo na počitnice! – zaključni koncert učencev glasbene šole

Prisrčno vabljeni na zaključni koncert učencev glasbene šole v torek, 18. junija 2024, ob 19. uri v gimnazijski atrij ali Dvorano Matije Tomca.

Pevski kvartet v oddaji Obzorja duha

V nedeljo, 9. junija 2024, se je v oddaji Obzorja duha na prvem programu TV Slovenija predstavil kvartet učencev petja: Zala Kotar – sopran, Sara Trobiš – mezzosopran, Jurij Weiss – tenor in Jakob Štih – bariton iz razreda Barbare Tišler.

Nika Kržišnik, dobitnica državnega priznanja

Predsednica Republike Slovenije Nataša Pirc Musar je v sredo, 5. 6. 2024, v predsedniški palači priredila slovesnost ob podelitvi državnih nagrad in priznanj za izjemne dosežke na področju prostovoljstva za leto 2023. Med dobitniki državnih priznanj je bila tudi alumna ŠKG ter študentka ŠD JFG Nika Kržišnik.

Slavnostni koncert ob 30-letnici ponovnega delovanja Zavoda sv. Stanislava

V nedeljo, 12. maja 2024, je bil v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma dvakrat izveden slavnostni koncert, s katerim smo v Zavodu sv. Stanislava obeležili 30-letnico ponovnega delovanja. Zbori in orkestra Zavoda sv. Stanislava z gosti so izvajali glasbo Jožeta Privška in kantato CARMINA BURANA Carla Orffa.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content